you crash around me

Förlåt för kass uppdatering. Har haft mycket på g lix. Igår var det jobb från 5- 21 och sen kom wall och hämtade mig, sen drog vi en snabbsväng till Helena rökte lite vattenpipa sen blev det att åka till Axamo och bada med Amanda,Toni&Wall asgött vare. Sen idag har jag mest tagit det lugnt och sen blev det jobb, efter det kom Wall och  hämtade mig. Vi käkade på max. Och nu ligger jag här i min säng och chillar, ska försöka övertala mamma att få kolla på film hos wall, men får se hur det går :P Haha.

Dags att dra, ska skriva bättre imorgon!






Dagen

Vaknade för typ 30minuter sen och jag är skittrött. Jag vill bara somna om och sova. Skönt som satan. Men icke, ska upp och duscha och göra mig iordning för att kunna jobba vid fem. Och dö av värme.
Igår råkade vi repa en bil tydligen när vi körde mamma's bil. Så mamma sitter i samtal med försäkringsbolaget nu. Kul om det händer något lix. Men men. Nu ska jag gå upp och äta frukost, trevligt! :D
Skriver senare idag.





Hemma igen

Ah, kom precis hem efter en fika med Ani, jobb och ännu mer jobb med mandan och toni. Plus att det blev bad efteråt också. Fina saker alltså! Jag är trött somfan.
Dagen har rullat på fint, mitt hjärta har dock krånglat endel, har inte velat sammabeta alls. Men så är det ibland. Jag ska snart ta mig tid att skriva om mitt hjärtfel, kanske imorgon. Men inte nu (:

Nu ska jag sova.



Anniebby :* & Jobb

Håller på att göra mig iordning för att träffa Annie och sedan jobba, sen ska jag hjälpa mandut att jobba med. (:
Håller på att sminka mig lite, vill liksom få färg i fejan, men det går inte bra.
Det blev ett lamt inlägg men whatever. Har inte så mycket tid att skriva på. Skriver ikväll!



Godmorgon

Idag är det en trött Elin som skriver, har sovit ungefär 6 timmar, men jag överlever! Jag ska ju träffa Ani :)

Igår natt var det inget bra som händer, förutom att Jossan fixade en skitfin bild till mig. Ska bara förstå hur fan jag ska få upp den. hihi.

Jobb ikväll med, kommer överleva! Hoppas jag, eller jag vet inte. Men jag tror det, har ju bra arbetskamrater så det ska nog gå!
Jag är fortfarande äckligt arg över igår jag skulle kunna styrpa er båda, GAH! Nog pratat om det.
Nu ska jag göra mig iordning, vi syns  nog innan jag ska iväg!
Puss



Jag hatar att jag älskar dig.

Jag hatar att jag älskar dig. Förstår verkligen inte hur jag kan ödsla tid på dig, jag förstår verkligen inte. Jag förstår inte att jag gått på dina jävla lögner. Du gör mig så oehört jävla ledsen. Förstår inte hur du kan göra så, förstår inte att du orkat att ljuga för mig. Jag förstår verkligen inte att jag gått på dina jävla lögner. Allt ditt jävla snack om att du haft känslor för mig, ännu en gång bevisar du att jag är ditt andra handsval. Jag orkar verkligen inte med dig längre, hur mycket jag älskat dig så hatar jag dig så äckligt mycket att det inte går att beskriva. Jag har fan gjort allt för dig, så som jag ställt upp på dig, du anar inte hur mycket jag hatar dig. Jag skulle vilja slå skiten ur dig, du ska få se mig njuta när jag gör det. Du ska få se mig lida över hur illa du behandlat mig. Du ska få se mig gråta av ilska på mig, du ska få uppleva ett stort jävla hat från mig, du ska fan dö. Du är död i mina ögon! Jag hatar verkligen att jag älskar dig som jag gör. Fan för dig. Du är en idiot och förtjänar fan inte att finnas. Och att du kan göra så, jag förstår verkligen inte.  Jag som trodde att jag kunde leva med att vara andra handsval men inte när du väljer en av mina närmsta vänner.
En vacker dag så ska jag skjuta dig.
Allt mitt hat går till dig.

Jag hatar att jag älskar dig.

You use to be my glycerine.

Jag är tillbaka

Jadu, jag är faktiskt tillbaka. Bloggen har fått vakna till liv ännu en gång. Nu med nytt namn och design snart.
Hänt massor på senaste tiden som jag verkligen inte orkar berätta. Men ni kommer nu få följa mitt liv mer än innan. Eller jag ska försöka iaf :P Haha! Jag ska göra så gott jag kan.
Just nu kommer liksom bloggen handla om mig,mitt liv och mitt liv som en hjärtsjuk person. Vilket inte alls många vet om. Tror jag.

Mer uppdatering kommer när designen är kirrad lix!

Puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0