I look to you

Ligger här i min säng och ska snart åka till skolan, eller först ska jag duscha och så. Sen ska jag möta Sandra i hva och åka moppe till skolan för en lektion, det suger apa! Men iaf, igår var en fin dag, fick träffa Bamba,Frölundatönt och Nollan ♥ Mina pärlor. Nollan,Bamba&Jag gick på stan efter skolan och sedan åkte vi hem till Nollan, tack för en fin kväll flickor.

 

Mot duschen!

 

 


med solen i ryggen och vinden i mi

0-442e53efb6dcc531d4326cd6d6db622f.png

Kolla varifrån!

med solen i ryggen och vinden i mitt hår är jag på väg till skolan. :)


fransson var Jävla fin på morgon.

4f5f9a7fa33343c2f2e084e4fc96e243.png

Kolla varifrån!

fransson var Jävla fin på morgon. :)


elin på jobbet :)

6af31a0a16eb03322379dfee98254992.png

Kolla varifrån!

elin på jobbet :)


Om du vill ha mig...

Jadu, jag fick en bra fråga av Jossan. Saknar du honom? Grejen är den att jag vet verkligen inte, mitt liv var kanon med honom i det och livet var kanon utan honom också.
Men just nu är det som att han bara trampar in på mitt revir utan att igentligen veta vad han själv ger sig in på, och då känner jag själv att jag vet inte vad jag själv ger mig in på eller om jag ens vill ha tillbaka honom i mitt liv, det kanske är bäst utan honom, det kanske inte spelar någon roll om han igentligen är i mitt liv, jag menar, det kanske inte gör någon skillnad om han så är min kompis eller ej, jag klarar mig lika bra med honom som utan honom, eller? Jag har alltid känt ett speciellt band till honom, han får mig på bra humör, jag skrattar,ler och kan igentligen inte sluta le i hans närhet, men betyder det att de är något igentligen?! För att så fort jag blir glad eller jag menar jag trivs i ett sällskap som det är killar med så får jag alltid höra att jag är kär i honom, eller jag tycker om honom, och bla bla bla.
Vi får helt enkelt se vad som händer, så är det bara.



... nu kan du få mig så lätt.


you've stolen my heart

Kvällen har varit fin idag, har åkt med Wall och Lambi . :) Vi åkte till Torsvik för att kolla på streetrace men snuten kom och förstörde det. Sen åkte vi till stan och träffade Lambi och så har vi åkt runt ikväll överallt :)
Nu ligger jag i sängen och glor på tv.



jag förstår mig inte på dig, du hör inte av dig på två månader och sen låtsas du som att allt vore som innan? Du tror att jag fortfarande accepterar att du bara drar och sedan kommer tillbaka, nejtack, du. förkänna din respekt så som jag fick förtjäna din.
Hoppas du läser detta.


you crash around me

Det blev ingen hund uppvisning idag då jag är jätte sjuk. Väntar nu på att min chef ska komma så att vi ska åka och gå med hundarna i Strömsberg, så jävla mysigt :) Sen ikväll blir det lugnt som satan, är så förkyld och villa vara frisk på min praktik så det. Väldigt väldigt lugnt blire.

Har fått några fina nya favorit låtar som jag inte kan sluta lyssna på, men de orkar jag liksom inte ge ut nu. Haha! (:
Nu ska jag dra, jag hör av mig ikväll.


Full rulle hela kvällen

Har varit en väldigt trevlig kväll/natt. :) Varit ute och åkt med Wall, sedan träffade vi på Danne och hans polare sen även Noomie och Gabbi, vi åkte runt en jäävla massa i stan och sedan beslutade pojkarna att de skulle åka hem till Danne och jag och Noomie åkte glatt med. Stannade inte så jävla länge där iofs då jag ska upp om 4 timmar för att åka till Bankeryd på en uppvisning med hundarna, kul! Nu är det lite mat som gäller och sedan blire sängen. Förhoppningsvis så är det ngt bra på tv, men jag skulle inte tro så, tyvärr. Men men.

Vi hörs imorgon. Puss. <3


ligger i sängen och myser med favo

290443ca3fcb8432d82b05ead500c4d6.png

Kolla varifrån!

ligger i sängen och myser med favorit hunden. <3


Västersjön med hundarna

Idag vaknade jag vid halv tio och gick upp, käkade frukost och tog de lugnt en stund. Sedan så ringade jag pappa och frågade om han ville följa med till västersjön så vi gick upp till västersjön så jag fotade dem och så när vi var där. Ella är ju jäämt den största badhunden någonsin, finns nog ingen som älskar vatten lika mycket som henne. Medusa var ju badkruka som vanligt, det är skönt att doppa tassarna i hennes mening, inte mer. En kanon dag!

Nu ska jag dammsuga vardagsrummet som jag lovat mamma att göra, så hon blir lite glad och vi slipper bråka. :)

Sen ikväll så blir det till att kolla på film med Wall förhoppningsvis. :)

Kiosan's Medusa



Ella

im a mess.

-b330cc48d5222d1eafdc8b0a85aeb7e.png

Kolla varifrån!

im a mess.


en trött elin som sovit 3 timmar s

-1c233c2b6d41a939a3e20a095769199.png

Kolla varifrån!

en trött elin som sovit 3 timmar sitter och väntar på sin chef :)


Uppdatering från datorn!

Ja, nu har jag äntligen fått tillbaka min dator. :) Finally! Jag hinner dock inte skriva så mkt nu, men här har ni något iaf. Får skriva mer ikväll om vad som hänt. Nu ska jag föna håret och sedan gå ner med hundarna till jobbet. :)

Hörs ikväll!



RSS 2.0